fredag den 30. december 2011

Luksus fuldkrops massage - kærlighed til krop og sjæl!

2012 er liiige om hjørnet - og jeg tror, det bliver et år med fuld knald på - på alle måder! Er du klar, har du kridtet skoene, har du skærpet blikket og har du klaret hjernen??

Hvis ja, har du brug for at holde hovedet klart og kroppen fit for fight, undgå stress og slippe for spændinger i krop og på sjæl - og så bør du være god ved dig selv.

Januar og februar kan du få 75 minutters fuldkropsmassage - total velvære og kærlighed til krop og sjæl - for kun 350 KRONER!!! Det kan du da ikke sige nej til?? Massagen er blid og afspændende, og du kan virkelig give dig selv lov til at stresse af og bare nyde det.

 
Helt ærligt - det er super billigt, og det er super godt for dig med 5 kvarters afslapning og nydelse... kom nu da! Få bestilt din tid, mens der stadig er tider ledige... Jeg har lokale i Viborg midtby (torsdage og efter aftale) og i Lystrup ved Århus (mandage og efter aftale). Skriv nu og få en tid i januar - de fleste tider ligger i dagtimerne, enkelte tider vil kunne aftales udover dagtimer.  

Nordlys Massage er en omsorgsfuld og helhedsorienteret kropspleje, som sætter din krop i centrum. Den starter altid med at skabe velvære og overskud, og når kroppen og sindet er åbent og afslappet, aktiveres de selvhelbredende processer, immunforsvaret styrkes, og på en naturlig måde kan spændinger, stress og andre sundhedsproblemer behandles og egne ressourcer styrkes. Nordlys Massage er en afspændende massage, som giver afslapning og restitution til krop og sind.


Send mig fluks en mail på mail@freyachalotte.dk og få bestilt din tid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du har lyst til at lægge en besked.
Underskriv venligst din kommentar med dit navn og mail-adresse, da jeg ikke ønsker anonyme kommentarer.
Din kommentar vil først blive vist, når jeg har godkendt den.